تبلیغات
" دلـ♥ــتنگــم " - نکات مهم برای تغذیه سالم
" دلـ♥ــتنگــم "
ღ دلــم بــرات تنـــگ شـــده ღ
به وبلاگ دلــ♥ــتـنـگـم خوش آمدید

نکات مهم برای تغذیه سالم

-علم تغذیه,علم شناخت مواد غذایی و نحوه استفاده از انهاست

-عسل مانع گرفتگی رگها میشود

-سبزیجات و میوه جات رنگین حاوی موادی هستند که از بروز سرطان جلوگیری میکنند

-متنوع ولی به اندازه بخورید

-میزان چربی غذای خود را کم کنید

-از شیرینی ها کمتر استفاده کنید

-از حبوبات,میوه ها و سبزیجات به خصوص سیب زمینی به اندازه کافی استفاده کنید

-زیاد مایعات بنوشید

-سعی کنید مواد غذایی را بیشتر به صورت اب پز میل کنید

-بهتر است مغز ها مثل گردو,فندق,بادام و پسته را به صورت خام مصرف کنید و در صورت تفت دادن از نمک کمتری استفاده کنید

-بهتر است بیشتر از گوشت های سفید مثل مرغ وماهی به جای گوشت قرمز استفاده کنید

-هنگام پختن سبزی ها درب ظرف را ببندید و از پختن طولانی مدت انها خودداری کنید

-سعی کنید میوه هایی که پوستشان خوردنی است با پوست میل کنید

-حدالامکان از حرارت دادن زیاد روغن ها خودداری کنید

-برای رفع تشنگی نوشیدن اب سالم را به هر نوشیدنی دیگر ترجیح دهید

 

گوشت

گوشت بدون استخوان دیرتر از گوشت استخوان دار می پزد . زیرا استخوان گرما را به خود می گیرد و گوشت از درون و بیرون می پزد .

برای پخت گوشت سفت مقدار بسیار کمی جوش شیرین به آب آن اضافه کنید .

به گوشت چرخ کرده بسته بندی شده در فریزر پیاز اضافه نکنید زیرا طعم و بوی گوشت را تغییر می دهد .

 

مرغ

برای از بین بردن بوی مرغ در هنگام پخت می توانید چند حبه سیر , کرفس , هویج درسته یا خورد شده به آن اضافه کنید .

برای باز کردن یخ مرغ منجمد آن را در محلول آب سرد و نمک قرار دهید . با این روش خون باقیمانده درون مرغ از آن خارج می شود و گوشت آن سفید و تمیز می شود .

اگر می خواهید مرغ بپزد حتما در آن مرحله اول نمک را اضافه کنید مرغ شما خوشمزه تر می شود اما برای پخت گوشت های دیگر همیشه نمک را آخر اضافه کنید زیرا اگر در ابتدا نمک را به گوشت اضافه کنید باعث سفت شدن گوشت می شود و گوشت شما دیر می پزد .

 

تخم مرغ

زرده تخم مرغ بهترین دارو برای کسانی است که خون زیادی از دست داده اند .

ماساژ تخم مرغ خام بر سر و مدت آن بمدت چند ساعت باعث تسکین سردرد و تقویت پیاز مو می شود .

اگر اشتهای خود را به غذا از دست داده اید خوردن زرده تخم مرغ خام یا پخته قبل از غذا کمک زیادی به افزایش میل شما می کند .

 

 

ماهی

برای از بین بردن بوی ماهی می توانید درون شیر قرار دهید شیر بوی ناخوشایندی ماهی را از بین می برد و طعم دلپذیری به آن می دهد .

برای برطرف کردن بوی ماهی از دست خود می توانید آن را با محلول آب و سرکه بشوئید یا اینکه لیمو ترش نصف شده را به دستتان یمالید و بعد از چند لحظه دست خود را بشوئید .

ماهی را به مدت دو تا سه ماه می توانید در فریزر نگهداری کنید .

برای آب پز کردن ماهی از آب و سرکه استفاده کنید تا ماهی له و خورد نشود .

برای سرخ کردن ماهی ابتدا به تمام قسمت های ماهی کمی نمک , زعفران , آب لیمو و ادویه بزنید و یا ده دقیقه در محلول آب و سرکه قرار دهید و بعد آن را سرخ کنید .

 

قارچ

برای نگهداری قارچ ها آنها را درون پاکت کاغذی یا لای روزنامه بپیچید و در یخچال بگذارید . تا رطوبت یخچال در آن نفوذ نکند و تازه بماند .

برای اینکه در قارچ در حین سرخ کردن سیاه نشود چند قطره آب لیمو ترش روی آن بریزید سپس حرارت زیر ظرف را زیاد کرده و برای چند دقیقه قارچ ها را در روغن تفت دهید .

 

استفاده از سویا در برنامه غذایی

همان طور که می دانید سویا ماده غذایی بسیار خوبی است که همه افراد بخصوص افرادی که دارای فشار خون و چربی هستند باید مصرف کنند

برای اینکه بتوانید از سویا در برنامه غذایی خود استفاده کنید ابتدا 500 گرم سویا را درون آب خیس کنید بعد از چند ساعت که کاملا سویاها خیس شدند آنها را چرخ کنید سپس با 500 الی 1000 گوشت چرخ کرده مخلوط کنید . حالا آنها را بسته بندی کنید و داخل فریزر قرار دهید . با این کار سویا طعم گوشت چرخ کرده به خود می گیرد و به راحتی می توانید از آن برای پخت غذا کمک بگیرید .

 

اگر غذا بی نمک شد

اگر غذای شما بی نمک شد هرگز نمک خشک روی آن نریزید . بلکه مقدار نمک مورد نیاز را در آب جوش حل کنید سپس داخل غذا بریزید تا به همه جای آن برسد .

 

راهی برای بهتر رنگ دادن زعفران

درون یک استکان کوچک به مقدار مورد نیاز زعفران ساییده , ریخته دو قاشق غذا خوری آب جوش به آن اضافه کنید بعد از اینکه برنج را آب کش کردید و داخل قابلمه ریختید استکان حاوی آب و زعفران را در برنج فرو ببرید , با دم کشیدن برنج زعفران هم دم می کشد و بهتر رنگ می دهد .

 

کتلت

برای درست کردن کتلت آب پیاز و سیب زمینی را بگیرید تا خوشمزه تر شود و در روغن وا نرود

برای ایجاد چسبندگی بیشتر خمیر کتلت را خوب ورز دهید .

در مواد اولیه کتلت می توانید از آرد نخودچی استفاده کنید تا خوشمزه تر شود .

خورشت

بهترین زمان برای اضافه کردن آبلیمو به خورشت زمانی است که تازه زیر خورشت را خاموش کرده اید .

 اگر آبلیمو در خورشت جوش بخورد زیبایی رنگ خورشت را می گیرد . در هنگام پخت اولیه قیممه دو عدد گوجه فرنگی رنده شده را به آن اضافه کنید تا طعم بهتری پیدا کند .

 رب گوجه فرنگی را در روغن سرخ کنید و زمانی که خورشت جا افتاد به آن اضافه کنید .

 این کار باعث خوش رنگ شدن خورشت شما خواهد شد .

اگر خورشت شما شور شد اصلا نگران نباشید ، یک سیب زمینی را پوست کنده و به دو نیم تقسیم کنید .

سیب زمینی را داخل خورشت بریزید تا کمی بجوشد . با این کار سیب زمینی شوری غذا را به خود می گیرد .

اگر خورشت شما سوخت ، به هیچ وجه در آن آب نریزید ، ته ظرف خورشت را در آب سرد بگذارید و به آرامی قسمت های سالم خورشت را به ظرف تمیزی انتقال دهید . برای جبران آب از دست رفته خورشت کمی آب ، نمک ، روغن و ادویه به آن اضافه کنید .

برای اینکه خورشت قیمه شما خوشمزه تر شود لپه را ابتدا خیس کنید سپس همراه گوشت تفت دهید

مزه آن بسیار خوش طعم می شود و احتیاج به جدا پختن لپه هم نیست و مطمئن باشید ، که لپه با گوشت می پزد .

برای خوشمزه ترشدن خورشت فسنجان از آب سرد استفاده کنید و آن را کم کم به خورشت اضافه کنید تا گردوها روغن بیشتری پس بدهند .

برای پخت خورشت بامیه ، ساقه بامیه را کوتاه کنید ولی سر و ته آن را نزنید ، زیرا لعاب بامیه در هنگام پخت ، وارد غذا می شود و آن را لیز و لزج می کند .

بامیه تفت داده شده را در اواخر پخت خورشت به آن اضافه کنید ، زیرا پختن زیاد باعث له شدن آن می شود .

خورشت سبزی به زمان پخت زیاد و دمای خیلی کم احتیاج دارد تا کاملا جا بیفتد .

 

جلوگیری از سوختن کره

اگر می خواهید مواد سرخ کردنی را با کره سرخ کنید ، یک قاشق روغن به آن اضافه کنید ، تا از سوختن آن جلوگیری کند . در ضمن موقع سرخ کردن زیر گاز را کم کنید تا کره نسوزد .

 

روش درست کردن سس مایونز

آرد سفید 1 لیوان ، آب 3 لیوان , نمک 1 قاشق غذاخوری ، شکر 3 قاشق غذاخوری , تمام مواد را داخل ظرف ریخته ، روی اجاق می گذاریم تا بپزد و به صورت فرنی درآید ، سپس تا سرد شدن مواد صبر می کنیم . وقتی که مواد کاملا سرد شدند 3 عدد تخم مرغ ، 1 قاشق چای خوری خردل و 1 لیوان روغن مایع به آن اضافه کنید و داخل مخلوط کن بریزید و یا با همزن بزنید .

 

پوست کندن گوجه فرنگی

ابتدا گوجه ها را به مدت 8 ثانیه داخل آب جوش قرار دهید و بعد آن را داخل آب سرد بریزید ، پوست گوجه ها به راحتی جدا می شود .

 

جگر

هرگز پیش از پختن جگر به آن نمک نزنید ، زیرا باعث سفت شدن آن می شود . ادویه یا فلفل را نیز بعد از پخت اضافه کنید تا هم لطیف تر شود و هم راحت هضم شود .

اگر جگر را حدود یک ساعت در شیر بخوابانید , بسیار نرم تر و لطیف تر می پزد . وقتی جگر را از شیر درآوردید خوب شیر را از روی آن پاک کنید و کمی آرد به آن بزنید ، بعد آن را روی آتش بگیرید یا در تابه ای بدون روغن کباب کنید .

 

عسل

عسل ماده ای مقوی و انرژی زا است و چربی های اطراف قلب را تجزیه می کند و به همین دلیل مصرف آن به سالمندان و بیماران قلبی عروقی توصیه می شود .

عسل خالص شفاف و روشن است و عطر خوبی دارد اگر مقداری از آن را بردارید کش می آید و به نازکی مو می شود و هرگز جدا نمی شود .

برخلاف انتظار عموم شکرک زدن عسل نشانه تقلبی بودن آن نیست . اگر عسل شما شکرک زد شیشه عسل را درون ظرفی از آب جوش که روی شعله ملایم گاز است قرار دهید تا شکرک آن ذوب شود .

برای نگهداری از عسل از ظروف فلزی استفاده نکنید ، زیرا عسل ماده ای اسیدی است و پس از مدتی فلز را در خود حل می کند که برای بدن بسیار مضر است . برای این منظور ظروف لعابی ، شیشه ای یا سفالی مناسب می باشد .

برای نگهداری عسل از ظروف دردار استفاده کنید ، زیرا عسل آب موجود در اتاق را به خود جذب می کند و در ظروف بدون در ، رقیق و آبکی می شود .

 

چند نکته در مورد پخت برنج

برای سفید شدن برنج می توانید چند قاشق ماست ، داخل ظرف برنج در حال جوش بریزید .

اگر برنج شما بیش از حد معمول جوش خورده بود ، می توانید 2- 3 قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنید تا برنج شما خراب نشود .

برای از بین بردن بوی سوختگی برنج یک تکه نان روی برنج قرار دهید و موقع کشیدن نان بردارید یا یک عدد پیاز را پوست کنده و در داخل برنج فرو کنید پیاز بوی سوختگی را به خود می گیرد .

اگر بر اثر فراموشی برنجتان بی نمک شد اصلا نگران نباشید موقع کشیدن برنج مقدار مورد نیاز نمک را با مقدار بسیار کمی آب مقدار بسیار کمی آب و روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید . هرگز نمک را مستقیم در روغن نریزید زیرا نمک در روغن حل نمی شود .

اگر قبل از آب کش کردن برنج متوجه شدید که برنج شما شور شده است موقع آب کش کردن برنج آب بیشتری روی برنج داخل آب کش بریزید .

 

روغن

روغن جامد را در ظرف سفالی یا لعابی نگهداری کنید و همیشه در ظرف را ببندید . ظروف شیشه ای با رنگ روشن برای نگهداری روغن مناسب نیست .

برای جلوگیری از پرش روغن به اطراف ماهی تابه ، قبل از سرخ کردن مواد را کاملا خشک کنید و درون روغن داغ کمی نمک بریزید تا روغن بیرون نپرد . اگر می خواهید روغن را دو بار استفاده کنید و روغن بوی مواد غذایی قبلی را ندهد ، چند شاخه جعفری دورن روغن سرخ کنید تا بوی بد آن از بین برود .

برای از بین بردن سیاهی روغن می توانید چند قطره سرکه سفید به آن اضافه کنید و در ماهی تابه را ببندید و به سرخ کردن ادامه دهید .

اگر می خواهید مواد را با کره سرخ کنید زیر ظرف را کم کرده و یک قاشق روغن به آن اضافه کنید تا از سوختن آن جلوگیری کنید .

 

شیر

برای اینکه متوجه شدید شیر خالص است یا ناخالص ، مقداری از شیر داغ را در ظرفی بریزید و بگذارید تا سرد شود و سرشیر ببندد ، وقتی سرشیر گرفت آن را از روی شیر بردارید .

اگر شیر به سرشیر چسبید شیر ، خالص است ولی اگر شیر به راحتی از سرشیر جدا شد با آب مخلوط شده است .

برای اینکه شیر شما سر نرود می توانید :

از شیر جوش های مخصوص استفاده کنید .

اگر چنین ظرفی در اختیار ندارید دور تا دور ظرف ( البته قسمت های بالای آن ) را با کمی روغن یا کره چرب کنید ، این کار مانع سر رفتن شیر می شود .

 

پنیر

اگر پنیر کپک زد آن را درون ظرفی دردار بریزید و چند حبه قند در ظرف بیندازید و در ظرف را خوب ببندید و در یخچال بگذارید بعد از چند ساعت در ظرف را باز کرده و حبه های قند را خارج کنید قندها کپک پنیر را به خود جذب می کنند و پنیر قابل استفاده می شود .

اگر پنیرتان بیش از حد سفت شد آن را در آب بدون نمک قرار دهید .

در صورتی که پنیر بیش از حد نرم بود آن را درون آب نمک قرار دهید هرچه نمک آب بیشتر باشد پنیر سفت تر می شود .

پنیر پیتزا را در فریزر قرار ندهید بلکه آن را در کاغذ آلومینیومی پیچیده و در سردترین قسمت یخچال قرار دهید .

 

آب میوه منجمد

اگر می خواهید از آب میوه ای استفاده کنید که در آن فصل وجود ندارد می توانید در فصلی که آن میوه وجود دارد آن را ذخیره کنید . به این صورت که آب میوه مورد نظر مانند لیموترش یا شربت نعنا و یا آب نارنج را درون قالب یخ ریخته تا ببندد سپس آن را از قالب جدا کرده و درون کیسه پلاستیکی قرار دهید و داخل فریزر نگه دارید تا در زمان مورد نظر یکی از این قالب ها را درون لیوان شربت بیندازید و از آن استفاده کنید .

 

میوه ها

برای رسیدن میوه کال چند عدد موز ، سیب قرمز یا سفید در سبد میوه قرار دهید موز و سیب به علت آزاد کردن گاز اتیلن به رسیدن میوه ها کمک می کند .

اگر می خواهید فقط بخشی از هنداونه را مصرف کنید روی قسمت های باقیمانده یک کیسه پلاستیکی بکشید و آن را در یخچال بگذارید تا خنک و تازه بماند .

برای نگهداری موز آن را لای روزنامه بپیچید و در یخچال نگهداری کنید .

برای اینکه خیارها در یخچال تازه بمانند آن ها را بدون آنکه بشویید در قابلمه ای فلزی بچینید و در آن را ببندید .

برای رسیده شدن هلوی نارس آن را در ظرف فلزی بریزید و در آن را ببندید . با این کار گازهای متصاعد شده از هلو خارج نمی شود و هلو بزودی می رسد .

 

گردو

اگر مغز گردو را سالم از پوست آن جدا کنید گردوها را یک شب تمام داخل آب نمک خیس کنید سپس به آرامی پوست آن را شکسته و مغز آن را بیرون بیاورید .

گاهی اوقات گردو رگه تلخی دارد ، برای از بین بردن تلخی گردو آن را بخیسانید و پوست آن را بگیرید چون بیشتر تلخی گردو در پوست آن است .

 

لیمو ترش

لیموترش ها را بدون آنکه بشویید در روزنامه بپیچید و در یخچال نگهداری کنید تا تازه بمانند .

اگر می خواهید لیموترش ها در آبگیری آب بیشتری بدهند ، آن ها را یک روز در هوای معمولی آشپزخانه در آب کش قرار دهید یا درون آب گرم بگذارید .

 

سبزی ها

برای از بین بردن حشرات داخل سبزیجات مانند کاهو و کلم و نظیر آن ها یک قاشق چای خوری نمک یا سرکه در آب سرد بریزید و سبزی ها را بمدت 10 دقیقه داخل آن قرار دهید .

سبزی را پس از خارج کردن از فریزر در مجاورت هوا قرار ندهید زیرا حالت لزج به خود می گیرد و آب می اندازد . سبزی کوکو را با چنگال پودر کنید و با تخم مرغ مخلوط کنید تا یخ آن در تخم مرغ باز شود ، سبزی پلویی را نیز با دست پودر کنید و لای برنج بریزید تا پس از پخت ظاهری زیبا داشته باشد کلم در حین پخت بوی نامطبوعی ایجاد می کند با انداختن چند گردو در آب جوش آن می توانید از شدت بوی آن تا مقدار زیادی کاهش دهید .

برای آنکه کرفس در یخچال تازه و مرطوب بماند بدون شستن آن ها را لای روزنامه بپیچید و در یخچال قرار دهید .

 

بادمجان

بادمجان خوب دارای پوست تیره و براق است و مغزی سفید و کم تخم دارد .

بادمجان را پوست بگیرید و حلقه حلقه کرده یا به دو نیم کنید و روی آن نمک بپاشید و یک ساعتی مقابل آفتاب قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود بعد با آب سرد آن ها را بشویید و خشک کنید بعد از اینکه بادمجان ها را خشک کردید و خواستید سرخ کنید روی قاچ های بادمجان یک خراش بدهید تا سریع سرخ شود .

 

 

نمک و نمکدان

اگر سوراخ های نمکدان زود می گیرد می توانید چند دانه برنج درون نمکدان بگذارید تا نم آن را بگیرد .

 

سیر

بوته های سیر را بسته بندی کرده و در فریزر بگذارید تا هنگام مصرف پوست آن را کنده و قبل از اینکه یخ آن باز شود آن را خرد کنید .

می توانید سیر را برای چند دقیقه داخل آب گرم قرار دهید پوست راحت جدا می شود .

در غذا از مقدار بسیار کمی سیر استفاده کنید تا عطر ملایمی بگیرد در حین سرخ کردن هم نباید سیر را زیاد تفت دهید زیرا عطر آن از بین می رود و طعمش تلخ می شود .

 

سیب زمینی

در هنگام آب پز کردن سیب زمینی پوست آن را کمی چرب کنید یا در آب آن کمی نمک بریزید تا پوست آن ترک نخورد .

اگر سیب زمینی خام شما بر اثر گذشت زمان یا هر علت دیگر نرم و پلاسیده شده است ، آن ها را به مدت نیم ساعت درون آب سرد بریزید ، دوباره سفت شده و تازگی خود را باز خواهد یافت .

برای اینکه سیب زمینی ها سریعتر پخته شود یک جسم نوک تیز داخل آن فرو کنید ، تا سوراخ شود ، سپس سیب زمینی ها را داخل آب جوش بپزید ، سریع تر پخته می شود .

 

پیاز

پیاز معمولا به سه رنگ سفید ، صورتی و بنفش دیده می شود . پیاز بنفش تندتر است و بیشتر برای پیاز داغ بکار می رود ، پیاز سفید برای سالاد و سر سفره مناسب است ولی خوب سرخ نمی شود .

اگر پیاز را به دو نیم کرده اید و می خواهید نیمی از آن را نگهداری کنید به محل بریدگی کمی روغن یا کره بمالید و آن را در داخل پلاستیک قرار داده و در یخچال بگذارید .  

برای جلوگیری از ریزش اشک چشم هنگام خرد کردن پیاز چندین راه وجود دارد :

پیاز را زیر شیر آب یا داخل ظرفی پر از آب پوست بکنید .

در نزدیکی خود یک شمع روشن کنید .

در حین پوست کندن پیاز مقداری آب در دهانتان نگه دارید ، اما قورت ندهید .

پیاز و سیب زمینی را باید در جای خشک و خنک و تاریک نگهداری کرد تا جوانه نزنند . می توانید روی آن ها یک پارچه ی کتانی بیندازید تا نور به آن ها نخورد و جوانه نزنند .

 

خرما

خرما را در داخل ظرف در بسته ریخته و در فریزر نگهداری کنید . با این روش خرماها یخ نمی زنند و همیشه تازه می مانند .

 

زرشک و زعفران

زرشک را داخل فریزر قرار داده تا تازه تر بماند .

برای اینکه زعفران بهتر رنگ دهد آن را با یک حبه قند در هاون بسابید ، سپس زعفران ها را در قوری کوچکی ریخته و کمی آب جوش روی آن بریزید و بگذارید مانند چای دم بکشد .

هیچ گاه زعفران را در روغن نریزید ، زیرا رنگ خوبی نخواهد داد .

 

کیک و شیرینی

برای تازه نگه داشتن شیرینی های تر آن ها را در ظروف پلاستیکی در بسته  در کنار هم چیده و در فریزر بگذارید .

اگر می خواهید شیرینی خشک را برای مدتی نگهداری کنید نباید آن را در جای مرطوب قرار دهید . انداختن چند عدد برنج در داخل جعبه شیرینی کمک می کند تا شیرینی ها ترد بمانند .

 گوجه و رب گوجه فرنگی

اگر گوجه کمی شل شد ، آن را در آب سرد قرار دهید تا فورا سفت شود .

اگر گوجه فرنگی ها کال هستند آن ها را چند روز درون روزنامه بپیچید تا کاملا برسند .

هیچگاه قاشق خیس به رب نزنید زیرا آب باعث کپک زدن رب می شود .

 

هویج

قبل از گذاشتن هویج درون یخچال سر هویج را ببرید زیرا سر هویج رطوبت هویج را گرفته و آن را خشک و پلاسیده می کند .

برای فریز کردن هویج ، گل کلم و سیب زمینی خلال شده آن ها را به مدت چند دقیقه درون آب جوش قرار دهید و سپس فوری در آب سرد فرو کنید . این شوک سبب می شود که فعالیت آنزیم هایی که در تغییر رنگ و شکل میوه و سبزی تأثیر دارند متوقف شود . سپس آن ها را در کیسه پلاستیکی قرار دهید و هوای آن را خارج کنید و در آن را محکم ببندید .

 

نخودفرنگی

بهترین روش برای پخت نخودفرنگی بخارپز کردن آن است . برای این کار نخودفرنگی ها را از غلاف آن در بیاورید و بخارپز کنید . پس از پخت نخودفرنگی ها کاملا سبز می مانند .

اگر نخودفرنگی را آب پز می کنید بهتر است آن ها را با غلاف بپزید در این صورت نخودفرنگی ها زودتر می پزد و طعم و مزه بهتری پیدا می کند . می توانید کمی جوش شیرین به آن اضافه کنید تا سبز بماند .

برای اینکه نخودفرنگی بعد از فریز شدن طعم اولیه خود را از دست ندهد در حین جوش خوردن کمی شکر به آن اضافه کنید .

 

بلال

پوست بلال تازه را کنده و با یک مسواک خیس از بالا به پایین آن را مسواک کنید تا همه رشته ها از میان دانه های بلال خارج شود . دانه ها را به کمک چاقو جدا کرده و بخارپز کنید . سپس آن را بسته بندی کرده و در فریزر قرار دهید .

هنگام پختن دانه های بلال با آب از اضافه کردن نمک خودداری کنید زیرا نمک باعث سفت شدن آن می شود .  

 



درباره وبلاگ


گاهی دلت بهانه‌هایی می‌گیرد که خودت انگشت به دهان می‌مانی...
گاهی دلتنگی‌هایی داری که فقط باید فریادشان بزنی اما سکوت می‌کنی...
گاهی پشیمانی از کرده و ناکرده‌ات!
گاهی دلت نمی‌خواهد دیروز را به یاد بیاوری، انگیزه‌ای برای فردا نداری؛
و حال هم که ....
گاهی فقط دلت می‌خواهد زانوهایت را تنگ در آغوش بگیری
و گوشه‌ترین گوشه‌ای که می‌شناسی بنشینی و فقط نگاه کنی.
گاهی چقدر دلت برای یک خیال راحت تنگ می‌شود...

مدیر وبلاگ : ღ دلتنگ ღ
نویسندگان
نظرسنجی
نظرتون در مورد مطالب چیه؟






آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
فرم تماس
نام و نام خانوادگی
آدرس ایمیل
امکانات دیگر

دلتنگم

98love

98love

















کلیه حقوق این وبلاگ برای " دلـ♥ــتنگــم " محفوظ است

.::code new music::.
.:!code new music!:.